Zala-Jagd Vt.

0 (0 értékelés)

Társaságunk 2017-ben alakult, teljesen más szemléletekkel, mint az előző társaságnál. Pacsa-Zalaszentmihály-Hahót-Pölöskefő-Gelse-Alsó/Felsőrajk községek veszik körül területünk.
Egy baráti csapat alkotja a társaság tagságát, ahol a jó hangulat és egyetértés az egyik legfőbb szempont számunkra a vendégeink lehető legjobb "kiszolgálása" után.
A 8200 hektáron elterülő birodalmunk szinte minden adottságot tartalmaz, ami Magyarországon megtalálható. Kisebb hegy vonulat, melynek javát tölgy- és bükk erdő alkot, de kisebb fenyő erdők is megtalálhatóak, a lankák aljában elhúzódó Princi patakot körül ölelő nádasok és nagy kiterjedésű rekettyés szigetek, melyeknek szomszédjában egy alföldi mezőgazdasági kultúrához hasonló, nagy kiterjedésű szántók és legelők terülnek el. Elképzelni el lehet, de miután tettek egy kis betekintést hozzánk, szerintem minden felül fog "íródni".
A változatos adottságoknak köszönhetően kivételes a szeptemberi szarvas bőgésünk, mely egy páratlan élményt ad mindazok számára, akik egyszer ellátogatnak hozzánk, amikor erdők királyai zenekarként hallatják a világ számára, hogy most van itt az ő idejük a gének továbbítására. Amikor egy-egy erdőfoltban, nádasban egyszerre 10-15 bika bőg, leírhatatlan élmény.
A vaddisznó állományunkra sem panaszkodunk, mert az "elődeink" éves kilövése is meghaladta a 300db-ot.
A berkes, nádasos részeink mindig rejtenek remete kanokat, melyek közül egy-egy néha "eltéveszti a lépést". 16 társasági szórónkon, szinte kivétel nélkül minden este megérkeznek a serte vadak, melyeken kicsivel nagyobb eséllyel ejthető el egy-egy süldő vagy kan. A kocákat nagyon féltjük és kíméljük.
Az őzeinkre is különös figyelmet fordítunk és a szakmailag kiváló hivatásos vadászaink kíséretével nem "viszünk be" mínusz pontos trófeákat. Igaz nincsenek 600g-os bakjaink, de érmes csontokkal azért büszkélkedhetünk.
Apró vadból is mondhatjuk, hogy kellőképp színesítik a vidékünk.
Fácán és nyúl szinte minden parcellánál látható, de jelentős mennyiségű és nagy felületű tavak, tőzeg-tavak is vannak, melyeken szép számmal előfordul vízi vad.
Őszi-téli napokban a vízi vadra szívesen vadászó társainkat is szeretettel fogadjuk, mind egyedül, mind baráti társasággal.
Ha valaki kedvet kap és szeretne egy csodás helyen eltölteni akár egy, akár több napot, azt szeretettel várjuk és igyekszünk a vadászati igényeit kielégíteni.

Gímszarvas bika
Gímszarvas - Bika
300 000 Ft-tól
Gímszarvas tehén
Gímszarvas - Tehén
36 000 Ft-tól
Gímszarvas borju_ünő
Gímszarvas - Ünő
30 000 Ft-tól
Gímszarvas borju_ünő
Gímszarvas - Borjú
24 000 Ft-tól
Őzbak
Őz - Bak
34 100 Ft-tól
Őzsuta_gida
Őz - Suta
12 000 Ft-tól
Őzsuta_gida
Őz - Gida
8 000 Ft-tól
vaddisznó_kan
Vaddisznó - Kan
159 030 Ft-tól
Vaddisznó_süldő_koca
Vaddisznó - Koca
108 500 Ft-tól
Vaddisznó_süldő_koca
Vaddisznó - Süldő
45 000 Ft-tól
vaddiszno_malac
Vaddisznó - Malac
30 000 Ft-tól
vadkarelharitas
Vadkárelhárítás
15 000 Ft-tól

Még senki sem értékelte ezt a vadásztársaságot/vadaskertet!

Képek


Nincsenek megjeleníthető képek

 

Videók


Nincsenek megjeleníthető videók

7 szobás új építésű vadászházunkban várjuk vendégeinket, ahol természetesen igény szerint teljes kiszolgálást tudunk biztosítani.