HUNOR-2000 Vadásztársaság

0 (0 értékelés)

A szepetneki HUNOR-2000 Vadásztársaság tagsága nevében szeretettel köszöntöm leendő kedves vadász vendégeinket.
Nagyvadas vadásztársaságunk Nagykanizsától 6 km-re nyugatra, a régi 7-es főút és a magyar-horvát államhatárt alkotó Mura folyó között gazdálkodik mintegy 4000 hektáron. A terület kétharmada enyhén dombos, a határmenti rész az ősi ártér maradványa lapos terület. Erdősültségünk mintegy 25-%-os, a folyó mentén érintetlen nyár-fűz galériaerdő húzódik. A területet északról a Murába tartó kisebb patakok szelik át, jó vízellátást és dagonyázási lehetőséget biztosítva a nagyvadnak.
Fő vadunk az őz, de jelentős számban megtalálható a szarvas és a vaddisznó is. Figyelemreméltó fácánállományt gondozunk, kisebb számban vadkacsa és mezei nyúl is előfordul. A Murán otthonra találtak a hódok,melyek ugyan nem vadászhatók, de maradandó élményt adhat éjszakai megfigyelésük, amikor „favágó” szenvedélyüknek hódolnak. A ragadozók közül fölös számban előfordul a róka, és néhány éve nyomul az aranysakál, amelynek gyérítése fontos feladatunkká lépett elő.
Fő vadászati mód nálunk a lesvadászat, melyet szórókon és mezőgazdasági területeken gyakorolunk. Disznóhajtásokat nem tartunk, adott esetben azonban nagyvad terelővadászaton is részt vehetnek vendégeink. Az őszi-téli időszakban társas apróvad vadászatokat szervezünk, ahol elsősorban fácánra és ragadozókra emelhetnek puskát a vadászvendégek és persze tagjaink is.

Őszintén remélem, rövid bemutatkozásunkkal sikerült felkeltenünk leendő vadász vendégeink érdeklődését, és hamarosan többüket köszönthetjük vadászterületünkön.
Szepetnek, 2017. szeptember 16.

Vadászüdvözlettel:
Rosta László
vt elnök

Gímszarvas bika
Gímszarvas - Bika
60 000 Ft-tól
Gímszarvas tehén
Gímszarvas - Tehén
30 000 Ft-tól
Gímszarvas borju_ünő
Gímszarvas - Borjú
18 000 Ft-tól
Őzbak
Őz - Bak
17 800 Ft-tól
Őzsuta_gida
Őz - Suta
10 000 Ft-tól
Őzsuta_gida
Őz - Gida
10 000 Ft-tól
vaddisznó_kan
Vaddisznó - Kan
35 000 Ft-tól
Vaddisznó_süldő_koca
Vaddisznó - Koca
30 000 Ft-tól
Vaddisznó_süldő_koca
Vaddisznó - Süldő
20 000 Ft-tól
vaddiszno_malac
Vaddisznó - Malac
10 000 Ft-tól

Még senki sem értékelte ezt a vadásztársaságot/vadaskertet!

Képek


 

Videók


Nincsenek megjeleníthető videók

Vadászházunkban szerény, de az alapvető igényeket kielégítő elhelyezést tudunk biztosítani partnereinknek és igény esetén családtagjaiknak is. A szomszédos Molnári község az egyre népszerűbb kajak-kenu vízitúrák egyik bázisa, ahol az érdeklődők csatlakozhatnak a vízi programokhoz. A nem vadászó családtagok élményekben gazdag sétákat tehetnek a vadregényes Mura parton, vendégjeggyel horgászatra is van lehetőség. A faluban színvonalas étterem működik, ahol a magyaron túl horvát ételspecialitások is kóstolhatók.
A közeli letenyei határátkelőn keresztül rövid horvátországi kiruccanást is tehetnek, természetesen csak az után javasoljuk, ha a „kiszemelt vadat már terítékre hozták”a vadászok.