Partnerré válás


Mi a vadaszvilag.eu?

A vadaszvilag.eu a vadászat és a vadvilág témában biztosít széles körű információt a vadászattal kapcsolatos hírek és érdekességek megjelentetésével, valamint a bérvadászattal foglalkozó vadásztársaságok és vadaskertek részletes bemutatásával.

Mi a vadaszvilag.eu oldal célja?

A vadaszvilag.eu oldal célja elsősorban az, hogy a magyar és a külföldi bérvadászok könnyedén és gyorsan informálódhassanak a magyarországi bérvadászati lehetőségekről, árakról, vadállományokról, és bérvadászat céljából akár online, akár telefonon közvetlenül felvehessék a kapcsolatot a vadásztársaságokkal és a vadaskertekkel.

Hogyan működik az oldal?

A regisztrált vadásztársaságok és vadaskertek egy felhasználóbarát adminisztrációs felületen keresztül feltölthetik, módosíthatják bemutatkozó anyagaikat (mint elérhetőségek, leírások, képek, videók, árak stb.), míg a bérvadászat iránt érdeklődők különböző szempontok szerint, egyszerűen kereshetnek érdeklődésüknek megfelelően (pl. helység, vadásztársaság, vadaskert, vadfajok, stb.) a feltöltött és közzétett kínálatban. Ezt követően a kiválasztott vadásztársasággal vagy vadaskerttel akár telefonon, akár az oldalon az online jelentkezés használatával közvetlenül és azonnal felvehetik a kapcsolatot vagy küldhetnek foglalást.

A bérvadászok online bejelentkezéseit és foglalásait a rendszer automatikusan továbbítja az adott vadásztársaság illetve vadaskert e-mail címére.

Az oldal egy-egy kapcsolatfelvételkor vagy foglalás leadásakor automatikusan összekapcsolja a megrendelő vadászt a Partnerrel, így Ők egymás között, minden félreértést elkerülve, igényeik egyeztetésével szervezhetik meg a leendő vadászatot. Az összekapcsolt Felek (vadásztársaság ill. vadaskert és a vadász) a pénzügyeket is egymás között intézik, a vadaszvilag.eu a létrejött vadászat díjából semmilyen közvetítői díjra nem tart igényt.

Miért érdemes a vadaszvilag.eu partnerévé válnunk?

A vadaszvilag.eu oldal üzemeltetője a Vadászvilág Bt. széleskörű reklámkampányt szervez mind a magyar, mind a magyarországi bérvadászat iránt érdeklődő külföldi vadászok felé, hogy minél szélesebb körben ismerté váljanak az oldalon megjelenített vadásztársaságok és vadaskertek, ezzel is elősegítve a magyarországi bérvadászat népszerűsítését, és a vadásztársaságok és vadaskertek bevételeinek emelkedését és fejlődését.

Mennyibe kerül a partnerré válás?

Az együttműködésre oldalunk többféle lehetőséget kínál. A megjelenési lehetőségek kidolgozása során figyelembe vettük a különböző méretű és vadállományú partnereink anyagi és bérvadászati lehetőségeit, ezért minden partner maga választhatja meg, milyen mérvű és mértékű együttműködést választ a vadaszvilag.eu oldallal és üzemeltetőjével.

Hogyan válhatunk partnerré?

Az oldal alján található űrlap használatával adják meg elérhetőségeiket, és a vadaszvilag.eu oldal üzemeltetője rövidesen felveszi Önökkel a kapcsolatot, hogy az együttműködés részleteit pontosítsák, és a partneri fiókot létrehozzák az Önök számára.

Jusson el az Önök ajánlata is minden vadászhoz!

Váljon Partnerünkké!

Adja meg adatait!

Visszahívjuk.


Vegye fel velünk a kapcsolatot: