Rólunk


Gyakorló vadászként rendszeresen járunk az ország különböző pontjaira vadászni, ezért sok időt és energiát fordítottunk a vadászati lehetőségek felkutatására, hogy az épp rendelkezésünkre álló anyagai lehetőségeinkhez mérten minél élménygazdagabb vadászatban lehessen részünk.

Vadászataink megtervezése során folyamatosan tapasztaltuk, hogy a vadásztársaságok és vadaskertek árairól és a vadászható vadfajokról sehol sem találunk naprakész információt. Így minden vadászat megszervezése hosszas telefonálással, jegyzeteléssel kezdődött.

Vadásztársaink is hasonló körülményekről számoltak be, amikor a „Ti hogyan választjátok ki a helyszint?” kérdésünkre feleltek. Mivel a saját és ismerőseink tapasztalata is hasonló volt, bizonyára más vadászok is találkoztak már ezzel a problémával. Ezért úgy döntöttünk, hogy megosszuk a birtokunkba jutott információkat vadásztársainkkal, így kezdtük el a vadaszvilag.eu oldalt összeállítani.

A vadaszvilag.eu oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy a vadászni vágyókat és a vadgazdálkodási egységeket összekössük egymással. Azaz a vadaszvilag.eu oldal célja elsősorban, hogy a magyar és a külföldi bérvadászok könnyedén, gyorsan és naprakészen informálódhassanak a magyarországi bérvadászati lehetőségekről, árakról, vadállományokról, és bérvadászat céljából akár online, akár telefonon közvetlenül felvehessék a kapcsolatot a vadásztársaságokkal és a vadaskertekkel.

A vadaszvilag.eu oldalon minden információ rendelkezésre áll az igényünknek megfelelő vadászati lehetőség kiválasztásához. A partnerkör folyamatosan bővül, így egyre több magyarországi vadásztársaság és vadaskert vadfaj kínálata, árai, kapcsolati adatai válnak elérhetővé.

A vadaszvilag.eu oldalon a Keresés menüpont alatt vadfajokra, helyekre, társaságokra keresve gyorsan informálódhat a lehetőségek között. Az oldalon tetszés szerint kiválaszthatja a vadászat napját, a vadfajt, a társaságot, a térséget, sőt akár e-mailt vagy foglalást is küldhet rendszerünkön keresztül a kiválasztott Partnerünknek.

Az online bejelentkezéseket és foglalásokat a rendszer automatikusan továbbítja az adott egység felé, vagyis az oldal automatikusan összekapcsolja Önt a választott vadásztársasággal vagy vadaskerttel. Így Önök egymás között, minden félreértést elkerülve, igényeik egyeztetésével szervezhetik meg a leendő vadászatot. A pénzügyeket is egymás között intézik, a vadaszvilag.eu a létrejött vadászat díjából semmilyen közvetítői díjra nem tart igényt.

Értesüljön elsők között az új vadásztársaságokról és vadasparkokról, vadászati lehetőségekről, vadászattal kapcsolatos hírekről és érdekességekről!

Regisztráljon!

A regisztráció díjmentes.

Regisztráció itt >>

Esetleges kérdéseikkel elérhetőségeinken forduljanak hozzánk bizalommal!

Levelet ezen a linken küldhet, a telefonszámainkat az oldal láblécében találja.

Vadászüdvözlettel

Vadászvilág Bt.


Vegye fel velünk a kapcsolatot: